En liten update

Det går inte i många knop på Ringvägen just nu. Jag tar mig upp ur sängen på morgonen. Mår illa av värktabletterna, får ligga ned för att inte kräkas och tar mig upp en stund till lite senare. Petar lite i maten och försöker i alla fall vara positiv. Nu är jag lite piggare. I alla fall för en stund. Om några veckor kanske jag kan börja gå normalt igen även om det kändes långt bort i dag när jag skulle träna de övningar jag fått med mig hem efter operationen. Det gick inte alls. Det gjorde för ont och jag fick göra det lilla jag kunde.

Hursom mår jag trots allt ganska bra. Blev lite extra glad när en vän hör av sig på riktigt och inte enbart via Facebook. Glad över att Sandra kommer hit och hälsar på med lite fika i morgon och att Hasse är hemma och sköter lite markservice ett tag till.

Jag är sjukskriven i åtta veckor. Det är mycket längre än jag tänkt men samtidigt bra att det får ta tid. Jag hinner sortera mycket i alla mappar jag har på datorn. Alltid något!

Så har jag sparat på lite turtips att dela med mig av, lite sommarminnen att berätta om och bilder att visa. Men det får bli när huvudet är med!

9

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

 • Jussi

  augusti 30, 2019 at 00:20

  När fokuset är helt på rehab och man koncentrerar sig på att träna de övningar som man måste göra, häder det lätt att man glömmer bort att man har andra muskler som man måste träna. Det är kanske så att efter operationen det är omöjligt att göra övningar enligt sitt vanligt program, men då måste man hitta andra övningar.
  Men jag är säker på att allt går ungefär bra! Det är skönt att vara forfarande ung nog för att bli helt återställd och t.o.m. bättre än man var före skadorna!
  Last but not least: ”No pain, no gain” kan vara en sanning att vila i när det känns att det går åt h-te.

  Svara
 • Marie

  augusti 31, 2019 at 12:33

  Jobbigt med illamående, antar att det beror på morfin. Jag fick utskrivet tabletter när jag opererade mig ifjol så kan tipsa om det. Blir annars väldigt illamående och yr pga morfin. Hoppas att rehaben går bra och att du får minska ner värktabletter snart.

  Svara
 • Monica

  september 1, 2019 at 09:29

  Önskar dig tålamod under din rehab, att du inte börjar klösa på tapeterna… att du snart kan gå tryggt så du kan använda dagarna till att få i din den höstluft som snart kommer, även om det inte blir med samma intensitet på aktiviteter som du är van vid.

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: