En sån där kväll ni vet

De där kvällarna man kommer att spara på framåt hösten när det kallt och mörkt. De där kvällarna man minns när det är vinter och längtar efter när det är som allra bitigast och lagren av cykelkläder är många. De där kvällarna som ger så mycket energi och man helst av allt inte vill sluta cykla. De där kvällarna när man bara rullar lugnt stig efter stig och får se något nytt och dela med sig av sina guldkorn. De är de där kvällarna ni vet.

En sådan kväll var i dag. En fin runda i kvällssol och sommarvärme med Lars och Hasse. Ingen av hade någon brådska mer än att inte stå still för länge för att inte bli uppätna av mygg. I kväll behövdes den där här typen av cykling. För välbefinnandet och för att lägga dagen innan bakom mig. En dag när jag var så oerhört besviken på min oförmåga att hoppa och förmåga att cykla. Det behövdes skönt surr med två fina människor och att få cykla två helt nya stigar som jag kommer att köra igen för att humöret skulle vända.

Tack för i kväll grabbar! 

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: