En torsdag att spara på

 

Det behövs inte så mycket för att göra en helt vanlig torsdagskväll till något extra. Som i går när vi åkte ut till Brunflo för att cykla en runda med Erika och Claes och sedan bli bjudna på den godaste köttfärssåsen och pastan på mycket länge.

Det blev en liten småkylig höstig augustikväll på fuktiga stigar och körvägar och en mörk himmel. Det blev lerprickar i ansiktet och många skratt och lite syra i benen uppför. Framförallt blev det en kväll av lekfull cykling som avslutades i Brunflo Bike Park med balansövningar och handbyggda stigar.

När det började dugga lite för mycket och vi alla var lite för hungriga åt och pratade vi bort kvällen. Om Spanienresan som bara är 5 veckor bort. Om hur fint det ska bli att cykla i värme, dricka kaffe i någon spansk liten by och få cykla i korta cykelbyxor och cykeltröja. Halv elva åkte vi hem till stan. Lite för sent för en vardagskväll men så värt.

Så här i efterhand, efter en sommar som aldrig kom är jag glad att vi sköt vår cykelresa till hösten. Vi har värme att se framemot och alldeles precis när det behövs som mest.

Nu ska jag bege mig till jobbet. Få undan dagen och flexa ut lite tidigare. Vi åker ned till stugan. Hämtar ut våra nummerlappar i kväll och börjar ladda för en hel dag på fjället. Jag törs inte riktigt säga det men jag har en liten antydan till förkylning i kroppen. Förhoppningsvis är det borta i morgon. Det är typiskt men ända alltid som det brukar när jag ska göra saker som jag längtat riktigt mycket efter. I vilket fall som helst hörs vi till kvällen. Det måste ju ut ett shit-vad-pepp-jag-är-inlägg til kvällen. Ni vet, pre-raceblogg.

Ha en fin fredag!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: