Ett par snapshots från Spanien

Det är tredje dagen i Spanien. Vi landade på Allicante i måndags förmiddag. Alla fem med för lite sömn på kontot. Alla fem sugna på att cykla. Vi hade några timmar att fördriva innan vi fick tillgång till huset och leverans av våra hyrcyklar från Andy. Han som levererar till huset och kommer med extra saker om det behövs. Vi shoppade cykelkepsar och strumpor och köade på Burger King innan vi kunde installera oss i huset och fixa med cyklarna. Jag och Cissi fick två lite för stora cyklar och lovad en liten ram senare under veckan. Men det gjorde inte så mycket. Allt går att ordna med kortare styrstammar.

Lite för stor men trevlig ändå

Första turen gjordes i solnedgång till San Miguel. För att testa cyklar och känna på värmen. Till skillnad från april då vi brukar vara nere var det varmt även när solen gick ned. Vi rullade lugnt, njöt av att äntligen vara på plats. Avslutade dagen med en pasta uppe på husets takterrass.

Dag två visade vi Claes och Erika en av våra favoritrundor. Den över Rebate och Algorfa. 75 km varm cykling med två fikastopp. I ett skönt distanstempo. Vi avslutade dagen med att bada i havet och grilla på uteplatsen.

I dag har vi cyklat runt den blå sjön och tryckt på uppför. Jagat varandra för att hålla rulle och rullat lugnt däremellan. Jag och Cissi sega av värmen. Vi har blivit bruna av solen och ätit lunch på Surfer Bar och legat på stranden. Något jag inte gjort på 10 år. Rastlösheten är lite mindre här. Nu ska vi äta och ladda för en ny dag!

Vi har det så bra det går att ha det just nu. Sol i oktober, det behövde vi nog alla tre!

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: