• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Fantastiska kropp en sketen tisdagskväll

Fantastiska kropp en sketen tisdagskväll

I går var en sådan där kväll. Jag och Sandra rullade ut till Fugelsta. Mötte upp vänner och snurrade runt på stigarna innan hon och jag rullade hem igen. Nästan tre timmars effektiv cykling. På stökig stig, uppför, utför och tighta svängar. Någon mil transport på asfalt. Hemma sent och massor av kvällsfika i soffan och endorfiner som hoppade runt i kroppen och gjorde det svårt att varva ned. Upprymd av sommarvärme, underbara vänner och skratt. En sån där kväll som jag längtar efter under vintern och när de blir av inte känns särskilt långa även tid och kilometer tickar i väg.

Vanligtvis inte så. Det vara bara det att jag klarade av det i går. Jag cyklade ett långpass och kände mig inte sliten efteråt. Framförallt hade jag en helt jäkla fantastisk kropp som klarade av det. Det är bara 8 dagar sedan jag opererade knät. Ett mindre ingrepp men ändå. Jag gjort mina övningar morgon och kväll. Noggrant och med målet att kunna cykla snart igen. Jag har känt mig för extra noga. Vilade efter helgen som bestod av mer cykling är jag tänkt. Vill inte överanstränga något, vill inte att något ska bli fel. Livrädd att knät ska svälla upp.

Visst var jag lite stel i början av turen vilket jag är oavsett. Än är det inte full rörlighet. Visst blev jag lite trött i benet efteråt. Men ändå. Det går åt rätt håll. Och att jag är i dålig form, inte alls där jag trodde jag skulle vara och inte har tryck eller ork för högre farter. Men struntsamma. Det är inte hela världen. Huvudsaken att jag får röra på mig, att knät blir bättre och att jag får hänga med vänner på det här sättet!

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: