• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Farfarsleden i Rättvik – 5 minuters flowig film

Farfarsleden i Rättvik – 5 minuters flowig film

Så som traditionen bjuder är vi i Rättvik hos Hasses pappa över midsommar. Så som vi brukar har vi med cyklarna och firade in midsommarafton med en lugn runda på de fina lederna som finns här. I dag körde vi Farfarsleden som ingår i Biking Dalarna. En lätt men riktigt mysig och rolig runda på 16 km. Den innehåller det allra finaste av tallmostigar och dalagrusvägar.

Vi tog det lugnt och jag försökte få i gång en kropp som varit galet trött i två veckor. Söndagens lopp i Örnsköldsvik var spiken i kistan och jag har sovit mig igenom eftermiddagarna. Men det kändes bra i dag. Som om jag återfått lite energi. Att få snurra i skogen runt IK Jarl var det som behövdes.

Har ni vägarna förbi tycker jag ni ska prova Farfars led. Den passar verkligen alla, från de lite yngre cyklisterna till de äldre och vana. Det går att rulla långsamt och att köra leden i snabbt tempo är skoj!

Turtips finns här och nedan ca 5 minuter av det allra finaste!

Glad midsommar!

 

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: