Film från i dag. Rebate hej igen!

Vi är glada, kan inte vara annat.

Vi fick äntligen säga hej till Rebate igen. Bortsett från Torremendo himelriket på cykelfronten. Det finns till och med ett Strava-segment som heter just på engelska. Cecilia gillade Rebate hon med. Så pass att hon tjöt lite här och var i klättringar och utförsåkningar. Jag hade kamera på hjälmen och tanken är att vi ska klippa i hop en film att köra spinningpass till så småningom. Jag filmade lite med mobilen i dag. Flåsigt värre.

Vi åkte vidare mot Torremendo för en dricka på macken. Vidare ned mot Hurcillo för lunch och upp igen och via den blå sjön till Vista Bella och tillbaka till huset. 3.5 timmar i sadeln. Lite brunare än i går och mycket nöja med dagen. Cecilia gör det bra. Hon stretar på uppför och kör utför så att jag får ont i magen. I morgon väntar en liten längre tur med serpentinklättring mot Aveleses. Det blir något det.

Fikapaus i Hurcillo.

Nu ska vi ned på shoppingcentret och spana på kläder. Allt enligt tonåringens önskan. Vi gör mer än att cyklar bara så ni vet!


0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: