Finnmarksturen DNS


Kan man skriva ett DNS redan? Två dagar innan tänkt tävling?
Struntsamma. Vi sitter sent omsider i bilen på väg till
stugan. Vi kommer att stå över Finnmarksturen i år. Jag har haft sån beslutsångest i dag att jag var skitirriterad på eftermiddagen. För att jag inte kunde bestämma mig. Vägt för och nackdelar. Slutade med att vi över en burgare (ingen orkade laga mat) på Tages bestämde oss.

Vi har följt väderleksrapporten, försökt klura ut vart vindarna skulle ta vägen. Jag vill inte dra i mig rök, mina luftrör är lite känsliga. Ludvika ligger ju en bit från men ändå. Antingen är det lite rökigt eller strålande sol. Troligtvis det sistnämnda och långt till söndag och säkert är det inte så mycket rök. Men att åka 90 mil tur och retur kändes inte lockande. Jag har inte heller semester på måndag.
Jag har också varit riktigt sliten och trött i veckan. Så som benen kändes i går kommer jag inte fort fram. Och visst, det går fint att rulla igenom den fina banan. Men det går lika bra att rulla runt stugan också. Lite billigare också. Det blir trots allt lite omkostnader för 7 mil cykling. Hasse kände inte för att köra, han tycker att han är ur form och ett långlopp skulle bli bara jobbigt. Då var valet ändå enkelt.

Över den där burgaren bestämde vi oss att kanske göra nåt skoj i morgon. På hoj, lite ploj så där. Lofsdalen. Vi får se.

Så söndagen för mig blir fikaryggsäck och fjällstigar. Det känns bäst i hjärtat.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: