• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Första cykeldagen – lunch i Benijófar 

Första cykeldagen – lunch i Benijófar 

 

På väg ut via kanalen

 
Första cykeldagen och rundan blev till Benijófar för lunch. Till skillnad från förra året var den unga damen ruggigt stark. Vi åkte motsols och hade tur med vindarna. Egentligen bara motvind mot San Miguel. Det blåser alltid här, mer eller mindre den här tiden. Andy som lämnade cyklarna i går berättade att vädret varit lite dåligt. Likaså norsk herre som tog sällskap med oss i dag sa det samma. Det än nu som det blir varmt här. För oss som inte är vana vid värmen ännu är det perfekt. Runt 22 grader och vind som kyler!

Som i fjol gjorde jag tabben att beställa smörgås med ost och tomat på den engelska puben Oasis i Benijófar. Ost där är rätt och slätt riven. Men men det gick med. 

6 mil landade första rundan på. Låg puls och skön känsla i benen. Bra start eftersom jag är lite förkyld. Det går väl över. Färg har vi redan fått. Hej cykelbränna igen då! 

Nu ska vi shoppa lite, äta middag ute och hänga lite på altanen i kväll. 

  
    

   

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: