Från där jag cyklar ger starka ben

Det blev ett vackert #fromwhereiride nu i kväll. Ett ögonblick av lycka av att kunna få cykla i de här omgivningarna när jag rullade ned mot Klövsjö efter en 3 km lång klättring. Solnedgång och vackert vårljus.

Jag var trött när jag och mtb:n blev avsläppt i Åsarna. Jag badade bastu och badtunna till kvart i 2 i natt. Drack en god Hoogarden och glömde fylla på med vatten där i bastun. Vaknade halv sex i morse med hungrig mage. Huvudet blir tomt och tungt efter 2 planeringsdagar med mycket diskussioner. Var inte helt säker på att jag skulle orka cykla.

Kroppen tog lite tid på sig att vakna till. Det kändes inte som jag var så stark men tänkte att det var helt i sin ordning med knappt fyra timmars nattsömn.

Men i bland lurar känslan en. Jag cyklade uppför Klövsjöberget 1.31 minuter snabbare än jag gjorde i maj i fjol. Då på racern.

Jag lyckades även putsa min tid uppför Torrvallen med 42 sekunder. Sist var i augusti. Med starka och cykelvana ben. Jag var i bra form då.

Det är skönt för självförtroendet att jag sätter i gång cykelsäsongen lite bättre än någonsin trots mycket mindre cykelspecifik vinterträning.

Härifrån jag cyklar ger starka ben!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: