Fuji SLM 1.1 -nya ramen beställd

fuji

Ny färgställning.

Efter mycket funderande fram och tillbaka. Laga eller inte laga, om det ens skulle vara möjligt och hur skulle det se ut valde jag att beställa en ny ram av samma modell i stället. Jag har haft Fuji:s SLM 1.1 årsmodell 2014.  Den ramen går inte att köpa nu. Enbart årets modell. Jag kikade lite för nyfikenhetens skull på den nya modellen när den kom. Tyckte att färgställningen var rätt läcker. Drömde lite om elektroniska växlar vilket den nya SLM var utrustad med. Men elektroniska växlar i skogen känner jag lite skepsis inför. Dessutom fanns det inget behov av att uppdatera mig med årets modell av cykel.

Nu när ramen gick åt skogen ville jag inte heller byta märke. Jag har verkligen gillat Fujin, tredje sommaren och fortfarande växer cykeln ju mer jag hanterar den.

Så om en vecka har jag alltså Fujis SLM 1.1 ram i årets färger. Kim på Egons la beställning i dag och tack vare dem har jag cykel igen snart! Komponenterna flyttar jag självklart över och får leva med att min dämpare har röda dekaler och att sadeln har ett rött sträck över sig.  Det blir nästan som en ny cykel. Jag ska byta växelhöljen, det röda går inte hop och de ska ändå bytas.

Visst bra det bra det här? (Att plånboken skriker så det gör ont i öronen är en annan femma)

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: