• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Halv friskvårdstimme och GP till kvällen

Halv friskvårdstimme och GP till kvällen

Ta en promenadbild…öh…en väg! Ser ni hur otroligt pigg jag blev? Helt fantastiskt

Vi har ju en timme betald friskvård per vecka. Eftersom jag misslyckats kapitalt med att komma i väg till Fristilen på morgonen för styrka tänkte jag åtminstone få lite frisk luft i dag. Det råder syrebrist på kontoret. Jag gäspar och riskerar att somna.
Så jag tog en halvtimme av min timme efter lunch. På den tiden hann jag få skavsår på ena tån, se massor av nya studenter, ringa dottern som ligger hemma och är sjuk, oroa mig lite för kvällens GP-lopp och skriva detta inlägget. Effektivt måste jag säga. Piggare? Njae.

Som sagt, GP-lopp till kvällen. Sista loppet i Jämtlandsserien. Jag vet inte vad jag gett mig in på mer än att jag ska åka runt runt på F4 vid halv sju i kväll. 35 minuter ungefär och ett par varv extra. Tre först tror jag Christer Höglin sa, sen ett par varv till beroende på hur många gånger jag blir varvad. Anar att det kan bli många varv och jag kanske plockas av banan när de andra vill gå hem. Spännande värre. Jobbigt kommer det att bli det vet jag. Så hem efter jobbet, byta däck på racern och plocka fram lite cykelkläder. Hej och hå!

Nu återgång till arbete.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: