• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Häng med på Happymorningride #19 i filmform!

Häng med på Happymorningride #19 i filmform!

Visst är ni lite nyfikna på hur det kan se ut en tidig cykel-fredagsmorgon i Östersund?

Tänkte visa er en liten film från den nittonde Happymorningride:n. När 9 stycken morgonpigga och cykelsugna kör sig trötta i en timme och äter sig sedan mätta ungefär lika länge innan alla skiljs åt för jobb, studier eller ledig dag. En grym start på fredagen och en skön känsla att helgen bara är ett par timmar bort! Bor du i stan med omnejd så tveka inte att hänga på! Det behövs inget medlemskap i någon cykelklubb bara du gillar att hojja! Det är avslappnat, bitivs rätt fnissigt och den brokiga skaran cykelvänner är skön. Med fördel tar du och går med i facebookgruppen Happyride Östersund så missar du inget!

(Att jag blir avhängd hela tiden beror helt och hållet på att jag ville få med alla på film. Faktiskt. Berodde inte på trötta ben, hungrig mage eller att de andra var lite starkare)

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: