• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Häng med på lunchcykling i filmformat

Häng med på lunchcykling i filmformat

Jag fortsätter den goda vanan att nyttja både dagsljus och lunchrast till cykling. Nu är det visserligen ljust länge på kvällarna men det är skönt att ha kvällarna till att inte gör något alls. Lika skönt att komma utanför kontorets väggar och få lite ny energi till eftermiddagen.

Jag ville se om stigarna börjar tina fram. Om det snart är dags att byta till sommardäck. Riktigt där är vi inte än men fortsätter det att vara nattvarmt så är det inte många dagar kvar tills det går att cykla stig på riktigt. Jag tog med mig GoPro:n i dag. För att göra en VLOGG. Det blev en sådan. Lite skakig och med öronbedövande smatter från dubbdäcken. De som jag har tröttnat på. De är tunga och låter mycket nu.

Det blev 40 väl spenderade minuter. Några vurpor på isen och två för mig nya stigar. Så trevliga att jag tog en omväg hem efter jobbet och körde dem igen. Det sprätter i cykelbenen just nu. Så där mycket att morgonens vilodag kommer alldeles lägligt!

Vad har ni tränat idag?

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: