Häng med utför – en VLOGG igen!

I helgen tog jag med mig GoPro:n ut. Monterade den på hjälmen och lät den rulla medan jag susade, eller åtminstone tog mig ned för ett par leder på Frösön. Det var en blåsig och kall söndagskväll och jag frös så om fingrarna på slutet att jag inte hade någon känsel. Men jag var upprymd. Över hur rolig min nya cykel var, hur mycket den svalde och hur modig jag var.

Kanske allra mest upprymd över att det kändes som jag hittat hem. Igen för jag brukar ju säga det nästan oavsett vilken cykeltyp jag trampar på. Men det kändes och gör fortfarande att det här kanske är min grej. Inte för att jag kommer bli snabbast eller bäst utan för den glädjen som det ger. Att utmana sig, plocka fram lite mod och de färdigheter jag ändå har. För jag kan cykla, även utför. Dessutom känner jag mig lite tuff i knäskydd och armbågsskydd och mina nya hjälm. Det trodde jag inte att jag skulle.

Det blev några minuter av de allra första trevande stegen. Sedan söndagen har jag övat lite mer. Gått lederna för att se om cykeln tar sig över större trädhinder, om den där lite branta linjen nedför stenstök är möjligt. Provat och lyckats. Trampat mina ben så trötta upp igen till toppen. Om och om igen.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: