• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Happymorningride #31 – jag törs inte åka utför

Happymorningride #31 – jag törs inte åka utför

IMG_1032

Några nya ansikten och ett starkt gäng!

 

Morgonens fredagscykling bjöd på rejält mycket flås och mjölksyra i mina morgontrötta ben. Precis som jag längtat efter sedan ösk-slingan inte längre gick att cykla. Jag missade förra gången och fick ta del av Hasses skräckfyllda beskrivning om hur jobbigt och tufft det var. Sådant triggar mig och gör mig pepp.

Trots att jag körde ganska hårt i går och att det lite för tidigt för att cykla vid 6-tiden fanns det faktiskt ett par cykelben under mig i dag. Inte så snabba och rappa men det är bara april och jag tror som jag skrev tidigare att formen är ungefär som i fjol vid samma tid. Tekniken sitter också fint så länge det inte är utför. I dag var jag en katastrof tekniskt i downhillbanan. Den tog en minut långsammare än vanligt och jag åkte runt drops som jag utan bekymmer tagit tidigare. Bromsade mig ned och stoppade upp för de andra. Övning och mera mod så ska det väl bli något av mig igen. Jag får ta rygg på happygruppens utförsguru Jimmy ett par vändor framöver. Det visade sig vara en lyckat koncept i somras.

IMG_1027

Delar av vår ganska stora klunga i dag. Anders hade inte dubbat av utan nötte lite på sina Ice-Spiker och var lika snabb som vanligt.

IMG_1030

Värmeverket är min ett tag till i alla fall.

Trots att jag var morgontrött lyckades jag knipa en QOM i dag. På en stig jag aldrig cyklat och som var rotig och teknisk. Det är också roligt att det finns andra att ”tävla” emot och inte vara ensam tjej på Strava som jag varit alldeles för länge.

Det var dagens morgonrapport. På tal om rapport kan jag meddela att det kräksnöar utanför mitt kontorsfönster nu. Ljuva april.

Till sist, i eftermiddag kommer ett temainlägg ut, vårrelaterat tillsammans med två inspirerande kvinnor. Missa inte det!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: