Happyride är fina saker

Kvällens sköna gäng!

Vilken kväll! Först ett spinningpass med fullsatt sal. Ett gäng som verkligen körde hårt. Jag levererade ett bra 45 minuters pass. Ihopsatt lite hastigt musikmässigt men som fungerade fint.

18.20 var jag hemma och slängde i mig en smörgås och bytte sportbehå och på med benvärmare, långärmad tröja och skoskydd. 19.00 mötte Hasse och jag upp Happyridegänget vid bommen uppe på ÖSK. Jag var rädd att inte orka hänga med idag. Kroppen var ju lite seg i går. Jag behövde inte oroa mig. Besatt ett par kalasben i dag. Ett par ben som sprätte och som börjar få klipp igen.

Vi åkte lite nya stigar innan vi tog en repa på mtb-banan på ÖSK för att sedan åka över Spikbodarna och Odensala.

Stäng munnen Helena. Snälla stäng munnen när du ska fota. 

En sådan där glädjekick till kväll idag. Sköna roliga killar. Skratt och sjukt mycket skitiga stigar. Prickar i ansiktet efteråt. Happyride är bara så kul! Mer sånt i år har jag lovat mig själv.

På tal och skitigt så sladdade vi in på ett snabbmatsställe på hemvägen för en sen salladsmiddag. Killen bakom disken tyckte vi var så smutsiga. Det hade dock inte varit något problem att äta där försäkrade han. Tack men vi tog maten hem!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: