Hej Spanien 

Det har varit en lång dag. Åkte från Rättvik vid 6-tiden i morse. Åt tidig lunch vid 10 och nu precis fått i oss middag. Det var ingen bra flygdag för mig som inte gärna flyger. Turbulens och otäck inflygning. 

Vi har handlat, grillat och fått våra cyklar levererade av Andy från Murcia Bikehire. Fjärde året här i Torrevieja och hyran av cyklarna blir bara billigare. Han känner igen oss! Jag fick föressten samma fina focus som förra året. Cykeln som jag satt så bra på. 

Det blir ingen tur i kväll. Det mörknar snart. Cecilia vill gå ned på köpcentret och vi gör som hon önskar. Vi ska montera pedaler och fixa sittställning. I morgon däremot tar vi rundan över Benjiofar. 

Det är lite som att återse en gammal vän när man kommer hit. Alla cykelrundor som vi kan utan och innan och alla de nya som finns! Det blir en bra vecka det här. 

(Blev lite hjälp-känsla när datorn här inte längre finns. Jag har temainlägg på lördag. Men det ska väl gå att mobilblogga det) 

Några snapshot från dagen 

   

    
    
 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: