• Home
 • /
 • Cykligt
 • /
 • Helgens planer – inte riktigt som planerat

Helgens planer – inte riktigt som planerat

Det här vill jag göra under helgen.

God dag. Det är fredag. Jag sitter i soffan och lär mig allt om poddar och skriver inlägg klart inlägg som legat i utkastmappen. Inlägg som är bra att tidsinställa under veckan som kommer.  Cecilia spelar musik och gör dagen lite mer innehållsrik. Jag blev krasslig i går morse. Kände redan under onsdagen att något var gång. Firade av en arbetskompis som gått  i pension och jag blev trött redan vid nio och gick hem. Somnade ganska snart efter det.

I dag är jag piggare. Inte snuvig eller snorig men med lite huvudvärk. I bland går mina förkylningar över på en dag eller två. Jag sover bort dem och sovit har jag gjort. Mer än jag gjort på länge. I går kväll blev självklart inget Crit-race på Zwift. Supertråkigt såklart men det kommer fler torsdagar.

Helgens plan blir lite annorlunda än vad vi tänkt från början. Det är Night Snow run på Vemdalsskalet på lördag. Löptävlingen som vi hade tänkt att springa. Som var ett av vinterns stora mål. Men på grund av att mitt ena knä strular emellanåt har jag inte vågat anmäla mig. Kanske var det bra ändå eftersom jag kanske inte bör springa ett lopp precis när jag blivit kry?

Så vi stannar hemma i stan i helgen. Jag skulle vilja åka lite skidor i Spikbodarna om jag orkar. Jag har nämligen köpt alldeles nya och lätta skejtstavar. Äntligen eftersom jag släpat runt på Hasses tunga stavar. Jag vill cykla i dagsljus, som jag skrev om tidigare i veckan. Med fatbiken på skoterspår. Eventuellt skulle min kompis Erika köra ett happyevent på söndag. Det event som ställdes in tidigare i veckan när det snöade och blåste för mycket.

När det blir en hemmahelg så har jag äntligen tid att baka! Så nu står surdegarna på uppfräschning och redo att bakas av i morgon. Trots att det inte blir stughelg blir det med all säkerhet en bra helg!

Vad har ni för helgplaner?

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Helena

  januari 20, 2018 at 11:34

  Synd när det inte blir som man tänkt, men det blir nog bra ändå 🙂
  Jag ska försöka åka så mycket längdskidor jag bara orkar med. Det ser ut som att det ska bli plusgrader här i mitten av nästa vecka. Lite synd, för vi har fått mer snö än vi haft på många år.
  Ha en fin helg!
  Helena recently posted…Vasaloppstrippeln 2024My Profile

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: