Hemmaspa på cykelvis

 

Hemmaspa. Filtrerat för att det är så jäkla ful färg i mitt badrum.

Det här har ni sett förut ni som följer min instagram. Cykelbad eller hemmaspa med tanke på dotterns bodyscrub på badkarskanten. Inte för att jag gned in jordgubbsklet på ramen. Nåväl. Det var i allfall kvällens aktivetet. Tanken var egentligen att köra väl utvalda Strava-segment för att på så vis få bra intervallträning i dag och föreberda kroppen på helgens tävling. Men efter måndagens spinning fick jag ett litet bakslag i min förkylning och valde att vila i dagarna två. Jag är precis frisk så där som Katja beskrev i sin blogg i dag. Hon var klok vilket jag inte var i måndags men i dag.

Efter en kvällspromenad för att följa dottern till bussen tog jag tag i det som mest liknade en lerhög. Under skiten är cykeln fin. Jag ska ta med den på kontoret i morgon för att köra de där planerade intervallerna direkt efter jobbet i dagsljus. Det känns inte helt okej att rulla in en skitig cykel bland kollegorna. Nu behöver jag inte skämmas.

I bland önskar jag att bodde i eget hus med vattenslang på gården. Eller att vi kunde få en vattenslang på vår gemensamma gård. För det är inte så roligt att tvätta på det här viset.

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: