• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Hur hanterar man ofrivillig vila- avsnitt 16 av podden finns ute!

Hur hanterar man ofrivillig vila- avsnitt 16 av podden finns ute!

Nu finns det ett alldeles nytt avsnitt av podden uppe. Ett avsnitt vi spelade in när jag precis fått tagit bort gipset på handen och Elna hade haft en period av förkylningar. Vi pratar om hur vi hanterar perioder av ofrivillig vila, vilken frustration det faktiskt kan ge och försöker sortera upp våra bästa tips. För det är just i de lägena när man inte kan träna som i alla fall jag längtar mest efter det och kan i bland bli lite grinig och stingslig om jag inte får röra på mig. Eller kanske lite grinig är en underdrift i bland. För helt ärlig kan jag bli rätt tråkig att leva med i sådana lägen. 

Avsnittet har dröjt lite. I bland behövs det mer handpåläggning och klipp för att få till ett bra slutresultat. Enkla saker som lite för mycket eko i den andres fil kan ställa till det. Men jag kunde spara ned ett bra avsnitt i går och Elna blixsnabbt ordna ett riktigt snygg omslag. Vi är ett bra team och det är häftigt att vi synkar så bra när vi spelar in. Vi kör utan manus, bara surrar och får till det och nu är det faktiskt snart ett år sedan vi spelade in vårt första avsnitt. Lite svindlande faktiskt. 

Det är ett underhållande avsnitt och vi bjuder på oss själva. En del klokhet och en del dumheter. För i bland är det en sak att säga att man ska göra en sak än att göra som man säger till andra. Vi är nyfikna på hur hanterar perioder av ofrivillig träningsvila.  Vilka knep tar du till för att ta dig igenom det och alternativ till träning? Dela gärna med dig!

Föressten så har podden fått ett eget instagramkonto, @cykelpodd.  In och gilla och följ med lite bakom podden i instastory. Nästa avsnitt kommer vi att spela in i samarbete med godlegs.se och vi har båda hårdtestat vinterkläder. Ett avsnitt jag ser framemot att få spela in.

Här finns avsnitt 16 att lyssna på!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: