I mål- ev kom jag sist


Jag är i mål. Sitter helt utslagen på rummet och känner mig nöjd. Jag kanske kom sist idag, jag vet faktiskt inte och det spelar ingen roll. Det är väl det en bedrift det med! Detta var det jobbigaste Billingeracet jag kört. Lerigt och tungt. Jag har kämpat mot cykeln i dag bitvis och känner att jag behöver mycket tid att lära mig den och en hel del justeringar för att det ska kännas ok.

Något jag är lite ledsen över är att jag var så besviken på mig själv förra året när jag körde in på en 4:e plats och på grym tid. Tänk om jag insett då hur bra jag var.

Under de timmar jag suttit på cykeln har jag hunnit fundera och kommit till en hel del insikter. Jag kommer att återkomma till det.
Racereport får ni sen, nu ska jag duscha och få i mig mat!

Elna var grym i dag, Likaså Jessica Claren, Hasse och Tomas Degerström. Förresten jäkligt kul att köra samma lopp som honom! Nu är jag jättenyfiken på hur det gått för Bitte Håf!!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • admin

   maj 11, 2014 at 20:43

   Jag såg ju det:-) Jag är nöjd, jag tog ut mig, vilket jag inte gjort på länge haha.
   Vet du en sak? Jag sa till Hasse att det skulle kännas så konstigt att "behöva" tävla mot dig i går. Skulle liksom hellre bara lalla omkring i ditt sällkap i stället för att försöka jaga dig om du fattar jag vad menar? jag är inte mycket till tävlingsmänniska i det avseendet.
   Det är jag med! Och hoppas det blir fler tillfällen!

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: