I samarbete med Fjällturen

Lovade ju en rolig nyhet på bloggen. (Läser ni Hasses blogg så står det ungefär samma sak). Här kommer den!
I förrgår öppnade anmälan till Fjällturen 2015. Ett av mina favoritlopp. Det går i fantatisk fjällmiljö med start i Funäsdalen och mål i Ramundberget. Arrangörerna säger att det är Sveriges vackraste MTB-lopp och jag är inte sen att hålla med. I somras stod över 450 cyklister på startlinjen däribland jag. Tror med all säkerhet att loppet kommer att växa.
Fjällturen passar alla från de minsta barnen som har sin Barnens Fjälltur dagen innan till de som vill åka lite längre. Banor från 9 km till 70 km. 
Fjällturen kommer även med nyheter nästa år. Två kortare bansträckningar med 40 km och 28 km. Dessa kommer att till största del gå på grus/skogsbilvägar och rullskidbanor men ger ändå en fin utmaning för dem som vill ha lite enklare cykling. 
Ett bra arrangemang och bra service och buffe efteråt är saker som gör det värt att köra!
Jag och Hasse kommer att i år ha ett samarbete med Fjällturen och ge er som läser våra bloggar möjlighet att med jämna mellanrum tävla om startplatser ända fram till starten 2015! Det kanske kommer att dyka upp en och annan överaskning också. 
Mer information och löpande nyheter om loppet hittar du på  Fjällturens hemsida och Facebook.
Det här låter väl trevligt? Tänkte väl det. Skulle vara roligt om just du står på startlinjen nästa år. 
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: