• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Jag vann en start till Grenserittet 2016

Jag vann en start till Grenserittet 2016

Med öppen mun som vanligt från årets lopp.

Det här senaste året har jag haft flyt när det kommer till att vinna saker, framförallt att vinna startplatser och annat som hör träning till. I fjol vann jag en start till Vasaloppet och nu en fristart till Grenserittet. Tog chansen att svara på ett par frågor när tävlingen dök upp, bland annat vad som deltagare skulle vilja att de serverar i depåerna. Lefsor skrev jag, för en svensk skulle det vara roligt att få smaka sådana under lopp.

I förra veckan fick jag ett mejl från Grenserittet att jag vunnit ett startplats till något av deras lopp nästa sommar. Gissa om jag blev glad! Oavsett fristart eller inte så är Grenserittet ett av de få långloppen som vi planerar att köra nästa år. För det är verkligen ett lopp jag rekommenderar. Tekniskt enkelt, massor av stämning runt banan och vackra omgivningar.

Attans så roligt!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: