Jag vann!! +Styrkestege #slaktadeben

Flexade ut vid lunch för att ta hand om febrig dotter. Efter de fyllt 12 år får man inte längre vabba, och sjuka barn oavsett ålder behöver lite omvårdnad. Helt klart värt lite övertid sen.
Så glass, lite godis och serier på tv:n hjälper fint. Sjuka barn behöver även sova, rastlösa mödrar kan då roa sig med att ge benen pisk. Då är det bra att vissa barn sover sött till trainersurr.

Egentligen stod trainer på schemat i morgon men innebandymöte kom emellan. Bättre att riva av ett pass i dag i stället.  Så skifte i trainerträsket då, Bianchi ut och Fuju in. Lite smörjning av kedjan och sopa väggen bakom trainern ren från däckfräs.

Har kört galet många spinningpass som instruktör senaste veckan och något högpulsjobbande kände inte kroppen för.Tunga backar fick det blev. Idag i form av en stege på låg kadens och tungt motstånd.

Började med uppvärmning 10 min innan jag körde stegen. I dag: 1-2-3-4-4-3-2-1 med 1minuts vila mellan varje intervall och 2 minuter vila innan jag vände nedåt. Varvarde sedan ned i 10 minuter ungefär. 

Om vi säger så här: HERREJISSES vad JÄKLA tungt det var.

Där fick jag för att jag trodde att mina ben var starka. För att jag trodde att jag kunde dra runt stora wattsiffror idag. Jomen visst. Så överambitiös som jag är blev de första två intervallerna tunga, 300 watt. Sen behöver vi inte prata nåt mer om siffror, mer än det sjönk likt Titanic.

Men det behövs sådant här självplågeri. Oftast tar mina ben slut före hjärtat säger stopp, allstå inte bokstavligt talat, ni fattar. Jag behöver hårdheten helt enkelt. Varje tramptag tar mig närmare bättre cykelform. Fortsätt kämpa, jag ska göra en bra sommar, that’s it!

Om mina ben hade varit pigga så hade jag studsat runt här hemma just nu. Nu hoppar jag lite lugnt på stolen. För JAG VANN skitsnygga armvärmare från Rapha, Katja hade tävling. Wihoooo. Kolla vilka fina och kolla in hennes blogg så klart, skön tjej jag diggar starkt (inte bara för att jag vann)

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: