Kick off med SheRides

På söndag är det återigen dags för kickoff för SheRides cykelsäsong här uppe i Östersund. För andra året i rad håller jag, Sara och Erika i event under sommaren. Både för mountainbike och landsväg. Förra året blev en succé med stor uppslutning på träffarna. Det var fascinerande och roligt att se hur många tjejer (och killar för den delen, SheRides är lika öppet för dem) som cyklar i stan.

För ett tag sedan sågs vi över en fika på stan och satte datum för första delen av sommaren. Datum för kickoff, teknikträningar, landsvägpass och grusvägsrundor. Och redan nu på söndag den 19:e maj startar vi upp med ett gäng som cyklar mountainbike i Brunflo och ett gäng som cyklar tillsammans med mig till Brunflo för fika på Saras altan. Vi upprepar helt enkelt förra sommarens träff som blev uppskattad.

Det är extra roligt att det just nu är hela 12 tjejer som vill cykla landsväg dit. En stor ökning jämfört med förra året. På mountainbikesidan är det över 30 tjejer som anmält intresse. Det kan med andra ord bli lika många som i fjol och vem vet – kanske ännu fler!

Vill du vara med så kika in i facebookgruppen. Det finns ett event för mtb och ett för landsväg. Och du, alla kan vara med, nybörjare som vana. Det lovar vi!

Och vill du läsa lite mer om SheRides så ska du kika in på Saras blogg. Hon skrev i går ett inlägg hur man tillsammans skapar magi!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: