Kompiskampen- jag är på!

Hasse gjorde det i kväll, Elna är visst på och uppmanade fler tjejer att haka på. Eftersom Hasse nu har tagit sig i genom 20 minuter på trainern och överlevt och snurrat runt ett par watt så kan jag inte vara sämre. Jag är på!.

Kompiskamp tänker ni, vad är det? Teamwork med polarna? Lek? Nä det handlar om att köra skiten ur sig under 20 minuter på en trainer, rapportera in sitt resultat, den snittwatt man lyckats pressa via en hemsida. Sedan göra om det och se utveckligen. Vinner gör den som utvecklas mest under november till mars. Cykelklubben CK Hymer har dragit i gång det här. Läs mer här!

Jätteskoj! På riktigt. Dels för att det inte är en tävling om mest som dragit runt mest effekt och för att det blir roligt att se sin egen utveckling. Att göra en tröskel på 20 minuter är en sak. Att köra så hårt jag kan under 20 minuter är helt klart en annan. Fördelen eller räddningen är ju att det går att backa lite en stund för att hämta igen sig.

Nu är det ju lite tid tight om tid. Antingen måste jag klämma av det på fredag innan stugan och före skidåkningen på kvällen eller söndag när Hasse kör pass.

Tjohoo vad jag gick i gång på det här och längtar hem! Är ni med?


Från ett tidigare lite lugnare pass än vad som väntar.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: