Kvällsdopp och kvällsfikacykling

Anna undrade häromdagen om jag bara kör backar och intervaller. Nej inte då! Jag fincyklar också, och badar. Det gäller att ta tillvara på sommaren även när semestern är slut. Fånga de där små ögonblicken och möjligheterna till semesterkänsla även om man jobbat en hel dag.

Som i går kväll när vi rullade ned till Minnesgärde (iförd klänning i sakta mak) och jag doppade kroppen för första gången i år. Det är värmebölja här i Jämtlandet och Storsjön är så varm att även jag inte ens fryser när jag kliver i. En helt underbar kväll. Lisa för en trött kropp.

Vissa kvällar behöver inget filter.

Eftersom jag harvat på med tuffa intervaller och bokstavligen flyter bort på jobbet är det lika viktigt att få finrulla. Så det var vi gjorde i kväll. Fincykling bör ju innehålla en del fika. Så vi trampade ut till Hara sommarcafé på racern och njöt av en underbar sommarkväll. (Har ni inte varit dit så är det läge att göra det! Öppet 12-22 varje dag.)

Killen med de snyggaste cykelkläderna..och vaderna. 

Tanken var kaffe och kaka men de serverade soppa och hembakat bröd till en billig peng. Perfekt att få slippa åka hem och laga mat. Semesterfeeling med stort S och kronan på verket blev faktiskt en kaffe och saffransbiscotti till efteråt.

#cykelfika. 

Cyklingen i kväll var underbar. Östersund med omnejd visar upp sig från sin bästa sida och jag blir alldeles salig i kroppen. Det finns tametusan inget härligare att rulla asfalt då, när solen skiner, dikerna är fulla av blommor och Storsjön ligger blank som en spegel. Frihetskänsla helt enkelt.

Jag gillar stigcykling men jag kommer aldrig, aldrig någonsin sluta cyka landsväg!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: