• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Långa lopp- det känns som det är meningen

Långa lopp- det känns som det är meningen

Först såg jag länkning från Johan Mölleborns blogg på Bicycling om Tjejpepp hit.
Bitte Håf förbereder sig för PBP likaså Jennie som förövrigt skrev ett bra inlägg om hur det är att cykla ett randonne-lopp.

I veckan när jag legat i soffan passade jag på att bläddra i senaste numret av Bicyckling som Hasse haft i Rättvik (han prenumerarar, jag får snällt läsa sist) dyker Bitte upp och ger en inblick i norska Styrkepröven.

Bläddrar vidare och så dyker ett bekant ansikte upp och levererar en text med humor och värme och på andra sidan analys och tips.

Okej det är meningen det här. Sen har jag ju i vanlig ordning out:at mina tankar offentligt och då kan jag  ju inte backa.

Skulle ju kunna skylla det här inlägget på lite feberyra, förvirring på grund av urfrästa bihålor och cykelabstinens om jag hade skrivit det i veckan och inte tidsinställt det medan jag och resten av familjen sitter på ett flyg.

 Det är nog nu mer galenskap typ. 
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: