• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Lite blandade cykeltips från internetet.

Lite blandade cykeltips från internetet.

God dag vänner! Fredag är det ju. Jag mår betydligt bättre men inte fullt hundra. (Det är väl hon aldrig säger nån skojig person). Eftersom jag nu har blivit av det lite klokare slaget stannade jag hemma i dag. Fick mess av en kollega som berättade att datasystemet låg nere och inget kunde de göra. 

Har ingen träning att rapportera. Jag har inget klokt och insiktsfullt inlägg att dela med mig av. Det snurrar mest Vasalopp och hur jag överlever en start med så många människor i mitt huvud just nu.

Så i stället tänker jag dela med mig av lite internettips i dag. En blandad kompott.

 Jag börjar med att tipsa om ett insiktsfullt och bra inlägg signerat Martin Söderlund. Håll dig frisk- här är knepen. Mycket passande en dag som denna. Martin skriver mycket bra i sin blogg så ett hett tips är att göra ett bokmärke!

Ett apptips ska ni få också. I brist på pulsklocka tidigare scannade jag av nätet i jakt på en vettig intervallapp. Gratis skulle den vara förstås. Jag hittade Interval Timer på Appstore. En enkel liten app med stora inställningsmöjligheter. Du kan anpassa intervaller precis som du vill. Lägga till flera upprepningar få ljud när det är dags att köra i gång eller vila. Dessutom funkar det tillsammans med musikspelaren eller spotify! Kanon tycker jag. Reklamen går att leva med. Den syns knappt där nere i botten av bilden.

Intervallpass är också lätt att fixa i Garmin Connect om du har en sådan klocka och använder Garmin Connect. Jag har roat mig med att överföra de vanligaste passen jag kör till min klocka. Jag la in tänkta pulszoner så jag håller mig på banan. Bara trycka på start och köra!

Cykelwebben är en trevlig sida som ger cykelnyheter på svenska. Snappade upp tipset med att slippa hjälmfrilla till sommaren. Kanske något för den fåfänge. Hasse tog och klippte av sig håret i dag för att slippa taskig frilla. Han kanske skulle ha tittat på den här silikongrunkan i stället.

Sajten Bikelife rapporterade förra månaden om grymt läckra cykelpjuck från Rapha. Climbers Shoes. Bikelife är förövrigt en trevlig sida att besöka då och då!

Katja skrev häromdagen om just snygga skor. Vill ni läsa det kika även in hos henne.

Med det vill jag bara önska trevlig helg! Vi drar till stugan i morgon och jag hoppas vara i form för lite lätt skidåkning på söndag. Håller tummar och tår för det.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: