Lite hjulafton i dag!


Jag lättar min racerekipage med ungefär ett halvt kilo roterande massa. Egons cykelaffär lånar ut ett par finhjul och jag är lite som ett barn på julafton. Ksyrium SL Superlight premium. Mitt ex hade dessa hjul men ett par år äldre modell. Jag var väl lite avundsjuk. Hade hans gamla mavic av enklare modell och var nöjd. Sen fick jag i all hast köpa nya hjul inför Vättern efter vår separation. De var skapliga och billiga. 30mm profil. Stabila och snabba när jag fått upp farten men hopplösa vid igångdrag. Det här är inga högprofilare men lätta och fina!

Nu kommer det gå undan, känner redan hur snabb Fujin blir. Jag har ju lite landsvägslopp på gång!


Sen har jag fått en medalj också. På posten. Det fanns visst medaljer i Skövde men missförstånd av funktionärer i mål ledde till att jag inte fick någon då. Nu har jag i allafall en. Medaljer är viktiga saker.

Nu ska jag ut och testa hjul. Hasse har byggt i hop sin nya racer och den är inte alls äckligt snygg eller ser vidare snabb ut. Inte alls.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: