• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Live från Bauergården – nytt poddavsnitt!

Live från Bauergården – nytt poddavsnitt!

Två år efter att jag klippte det allra första avsnittet av Cykelpodd med Elna och Helena spelade vi ett nytt avsnitt inför publik på Bauuergården i Bunn. Då för två år sedan var jag så nervös över att släppa en podd. Att andra skulle lyssna på mig i stället för att läsa en text i bloggen. Jag var nervös att ingen skulle lyssna eller att vi varit för fnittriga. men jag trodde på iden med en Cykelpodd och framförallt iden att göra en podd med Elna. Jag hade inte behövt vara så nervös. Visst var det konstigt att höra sig själv men podd är ett så bra sätt att nå fram. Och inte heller hade jag behövt vara nervös över att ingen skulle lyssna på oss. Jag hade ingen aning då att jag två år senare skulle stå med Elna och spela in det 29:e avsnittet inför publik, att vi tidigare haft gäster i podden och fått så mycket fin feedback och har så många som lyssnar. Jag trodde inte heller att jag skulle bli så bra på att klippa podd. Något jag aldrig någonsin gjort förut och verkligen fått lära mig på egen hand. Men när man är trygg med och har den bästa poddkollegan klarar man mycket. Och vi har gjort en sjuhelsikes resa med cykelpodden. Som att nu spelat in det fösta avsnittet med publik och två gäster. Långt i från välisolerade rum för ljudets bästa, med två mickar på varsitt håll och större möjlighet att justera volym och ljudkvalite i efterhand.

Jag var riktigt nervös inför det här. Nervös redan i bilen ned till Bunn och Elnas premiärläger för Cykellycka Event & Upplevelser som jag bokat in mig på. Vi hade pratat om att podda tillsammans men inte fått till det. Träningslägret blev därför ett ypperligt tillfälle. För att göra det ännu mer spännande och utanför våra ramar så provade vi att sända avsnittet live via poddens facebooksida. Det blev riktigt bra så länge som Elnas batteri i Gopro:n höll. Sånt som händer och vi lär oss allt eftersom.

Nu finns det nya avsnittet ute. Ett avsnitt där vi pratar höjdmetrar i vad jag trodde var ett platt Småland, om instagramvänlig vinterbadning och framförallt så pratar vi med två intressanta gäster.

Jenny Eneroth och Ingrid Kjellström som båda har gjort spännande och häftiga saker. Jenny besitter ett enormt hårt pannben och nyss kört Abloc Winter Challenge, en vätterunrunda i längd på vintern. Det är starkt! Ingrid ska köra etapplopp tillsammans med sin teamkamrat Hanna i Sydafrika om några veckor. Vi surrar träning, energi och hur man laddar för lopp i extrem värme och kyla!

Jag kan inte lova superljud i podden men väl ett intressant och roligt avsnitt! Så plugga in cykelpodd med Elna Helena i dina lurar. Och du, gillar du podden får du gärna betygsätta den på Itunes, det gör att fler får upp ögonen för den.

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: