Meh…tävlingssäsongen är över.

Nöjd målgest. Killen till vänster inte fullt lika upprätt.

Vad fort det har gått. Nyss var det maj och nu september. Långa Billingeracet, Formtoppen i Hammerdal, Långa Lugnet, Jämthjulingen, Mörksuggejakten, Fjällturen, Vemdalen Bike Challenge, Storsjön Runt, Lofsjön Runt, DM och NM i tempo och ett GP-lopp och totalseger i Jämtlandsserien blev sommarens skörd.

Men det blev ett DNS (ingen start) på Finnmarlsturen och DNF (ingen målgång) på Mörksuggan. Ingen anmälan till Lida Loop eller Bockstensturen. Sådant är livet. Allt blir inte som planerat. Även om jag inte nådde de högt ställda mål jag hade är jag inte besviken. Nej för tittar jag tillbaka gjorde jag en bra säsong. Tänker sammanfatta den och cykelsommaren så småningom. Förutom tävlingar har jag gjort så mycket roligt och provat nya saker denna sommar!

Just nu känns det lite tomt, säsongen är ju över. Lite cykelblues.

Men vänta!! Det är ju ändå höst och fint i skogen och på fjället. Hejdå jobbiga intervaller och trösklar. Hej fartlek och studs över stenar och snacka-hål-i-huvudet-på-sambon-cykling.

Så säger vi.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: