Min nya cykel, den är HÄR!

Äntligen, äntligen är det i hamn. Äntligen står min nya cube uppställd i lägenheten! Tack vare att Björn snappade upp att Åsa Erlandsson skulle sälja cyklen har jag en racermaskin utan dess like, i mina ögon.

Det blev till slut en 26´tum, bra eller dåligt vet jag inte. Men jag hade inte kunnat få en bättre specad cykel för det pris jag gett. Dessutom i helt rätt storlek och i en färgställning jag personligen tycker är snyggare än de färgglada Elitramarna.

Det är allstå en Cube Elit HPC, ramen blev utbytt under sommaren. SRAM XX rakt igenom, ny kasett, kedja och klinga. Formula R1-bromsar och dämparen är en Fox Terralocig. Ritchey VS carbon-stolpe och sadel. På sitter ett par Crossmax SLR hjul.
Den väger löjligt lite, 8.4 kg utan pedaler och flaskställ. Det är ju ingenting, flugvikt jämfört med gamla cykeln.

Jag är så där barnsligt uppspelt just nu, finner inte ord just nu så det får bli lite bilder i stället.

Kan konstatera att jag kommer att få ruggigt roligt i sommar och har cykel som nog egentligen inte matchar min förmåga. Men vad tusan, det sitter i matrialet eller hur??
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

11 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: