• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • I morgon blir det motionslopp på fatbike!

I morgon blir det motionslopp på fatbike!

Snart är MTB-SM över. Men än finns det lite roligt kvar. Som idag när Sveriges elit ska göra upp om medaljerna ute på Frösö Park. Vi ska snart åka ut och langa och heja fram Marie Krysander som kör sitt första SM och för samma klubb. Hon får fint sällskap i startfältet av bland annat Jenny Rissveds. Jag ska också heja lite extra mycket på Merve Müller också! Efter damerna kör herrarna.

Det ska bli roligt att få se banan från åskådarplats idag. Se hur otroligt fort det går i den allra främsta toppen och se andra åka det som man själv har gjort tidigare. Lite som att se Vasaloppet på tv ett par dagar efter sitt eget lopp. Det ska också bli riktigt skönt att inte behöva röra mig en meter. Jag är galet trött och hostig och krasslig. Det var ingen överraskning, jag kände på uppvärmningen i går att kroppen inte var fullt på topp. Men jag tog fram det lilla extra i går och gjorde mitt livs bästa lopp. Det kommer en racereport bara jag har lite bilder. För både Reinhold och William var ute med kameran i går.

Så till överskiften. I morgon körs det motionslopp på SM-banan. Ett superkul initiativ där alla får möjlighet att rejsa på en fin bana. Jag ska stå på start om inte det inte blir värre med förkylningen. På start ska en stor del av Happyride Östersund också stå och på fatbike. En tokig men rolig ide av Martin och jag tänkte varför inte. En skumpig upplevelse väntar och som tur är blir det bara två varv.  Jag kommer att agera kvastcykel och rulla igenom banan. Mer än så orkar inte kroppen. Så i morrn får fatbiken en välbehövlig tvätt och jag får ta fram mina mest vadderade cykelbyxor och sen är det bara att gasa så gott det går med alldeles för många kilo cykel. Vem vet, jag kanske till och med hoppar hoppen!

 

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: