Morgonbloggen

Förmiddag för er? Även om klockan är närmare halv elva känns det som morgon för mig.


I går kom cykeluthyraren med två kortare styrtappar och extra flaskställ åt mig och Hasse. Service på hög nivå. 15 mm kortare styrtappar sitter på Fokusen nu och det ser lite mer normalt ut. Kommer helt säkert att sitta lite bättre och hoppas att känslan blir lite bättre utför. Vet inte vad det är med mig men jag är livrädd att åka utför nu. Hasse och Björn bara försvinner medan jag sliter ut bromsarna.


Dagens tur är planerad. Vi tar en ”vilodag” och cyklar till Orihuela för en kaffe och åker upp mot den blåa vackra sjön vid Torremendo innan vi åker tillbaka till huset.

Hasse och Björn ska grilla fisk i kväll. Dorado, en fisk de säger ska vara riktigt fin. Spännande!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • admin

   april 30, 2014 at 17:56

   Kortare tjejer verkar inte finnas med i deras tankar. Vetetusan allstå, Björn hade en teori om att det är tyskar med stor mage som hyr cyklar haha. Det kändes bättre u dag men inte som min egen. Nästa gång åker Fujin med!

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: