När man klickar på anmäl

Det suger till lite i magen. Jag tvekar, kollar igenom en extra gång av hundra att jag har skrivit rätt namn, adress och licensnummer. Kollar en extra gång till. Tvekar igen precis innan slutför köp. Kommer jag klara av det här? Nej jag törs inte. Jag suger lite på det. Tills sista anmälningsdagen. Det blir bra. Eller vänta! Då har jag ingen morot och kommer bara dra ut på det ännu mer. Så sträcker jag på mig och påminner mig själv om att det här ÄR PRECIS det som som jag längtat efter att få göra. Längtat efter att få klicka på anmälningsknappen. Det som gör att jag att priorterar bort allt annat tävlingsväg för att få göra precis det som jag tycker är allra roligast.

Så trycker jag på anmäl och får en bekräftelse i mejlen. Till Östersund Enduro i master dam. Nu är det på riktigt det som jag tränar inför och längtar så efter. Nu blir det åka av!

(När jag klickat på anmäl så letar jag fram en passande bild från arkivet som passar som omslagsbild och bloggar om det. Printscreenar även bekräftelsemejlet och postar en instastory. Dessutom andas jag ut lite när den lilla förkylning som spökar sätter stopp för tävling på söndag som planerat eftersom jag vet att jag aldrig kan ta det lugnt med nummerlapp på. Det misstaget har jag gjort förut och det förstörde en hel tävlingssäsong. I stället åker vi till Järvsö och övar utförsåkning. För det kan man minsann göra med lite krasslig kropp!)

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: