• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • När man tar sig tiden och får hänga med storebror

När man tar sig tiden och får hänga med storebror

Hur ofta tänker man inte att man ska höra av sig, ringa, åka och hälsa på och så rinner tiden i väg? Tid som man egentligen har men ofta kommer livet emellan. Så är det med storebror. Vi bor bara en timme i från varandra men ses alldeles för sällan. Han har sin familj och jag min men det är ingen ursäkt för att jag bara ska tänka att jag ska höra av mig.

Vi har sagt många gånger att vi ska ses, att vi cykla tillsammans men det rinner ut i sanden. Häromdagen hörde jag om han ville cykla lite. Vi bestämde att jag skulle åka upp i går kväll. Trots att det kanske skulle regna bestämde vi oss för att köra. Jag lastade cykel på taket, lämnade av Hasse hos min pappa och så visade Janne mig fina stigar runt Björnen. Trots att vi inte ses så ofta så känns det som vi bara startar upp samtalen där vi lämnade dem för många år sedan.

Det är fint att ha syskon som delar ens intresse. Som är lika roade att åka utför en fin stig som en själv. Som man kan surra cykel med. Prata slaglängd och däckval, om hur otroligt kul det är att upptäcka nya ställen på cykel. Och så fint att få cykla tillsammans en regntung kväll i Åre.

Vi var båda överens om att det inte var första och sista gången. Och jag så nöjd att jag tog mig tiden att åka några mil fram och tillbaka för en stunds cykling. Det gjorde inget att vi kom hem sent. Gjorde inget alls. För får jag chans att hänga med storebror är alla mil i bil värda mycket!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: