New shoe day

I förra veckan beställde jag varsitt par cykelskor till mig och dottern. Mina gamla röda skor överlevde inte längre med silvertejp och jag har dragit länge på det. Tittat och jämfört modeller. Färger och olika priser. Cykelskor är viktiga saker. Saker som ska få ta tid och något jag gärna lägger både energi och lite pengar på. Har fötterna det bra mår resten av cykelkroppen bra. Så är det!

I dag på lunchen hämtade jag ut mitt paket och köpte två nya spd-klossar. Åkte tillbaka på jobbet och längtade hem. För att få prova dem. Klämma och känna och dra in doften av nya skor. Den är speciell. Så innan middagen var det lite hjulafton för mig och Cissi. Hennes, i svart med orangea detaljer och mina i ett riktigt snygg cammomönster. Jag vågar lite mer färg, lite mer utstickande utseende och tror med all säkerhet att de kommer att vara riktigt sköna att cykla i. Skönheten heter Northwave Extreme XC.

 

New shoe day är fina dagar!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: