Ni gör mig så sugen på cross

Johan, Björn, Katja och Anna. Förstår ni vilken crossgläjde ni bara sprutar omkring er? Statusuppdateringar, blogginlägg och bilder förgyller mina dagar. Jag kan inte låta bli att önska att cross vore större även här uppe. Men det är nog svårt, vi har korta höstar och tidiga vintrar.

När Johan skriver om episka träningstävlingar med sjukt fina bilder är det svårt att inte bli sugen på att cykla sand med smala hjul. Jag vill till och med ramla lite!Eller när Björn postar bilder där han matchar så snyggt att cykelnörden inom mig får gåshud. Hans hoppteknik får mig att vilja släpa ut mtb:n och lära mig på direkten!Sandgropar har väl aldrig varit speciellt intressanta. Men när Katja skriver ett underbart inlägg om just en sån och ritar sköna figurer vill jag ha en egen grop att leka i. Med massor av cykellekkamrater.Så Anna som sprider så mycket cykelglädje och inspiration i som blogg. Som skriver så bra om allt som har med cykel att göra. Som postar leriga bilder som osar så mycket cross att jag nästan känner lukten av cykel och höst ändå hit. Hon är tuff och kommer med all säkerhet klättra sjukt högt i dessa tävlingssammanhang.Jag älskar alla dessa inlägg. Gillar deras sätt att förmedla vad som är cykel- glädje lek och lite allvar.

Har ni inte besökt bloggarna ännu? Gör det, bokmärk och låt er inspireras!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

 • swyzak

  oktober 27, 2014 at 09:28

  Tack Helena, klart du ska ha en cross och så får ni skapa er egen scen. Det går ju utmärkt att sommarcrossa också, jag ska jobba på lite sånt till 2015… Sedan funkar det fint med snö oxå… Om ingen tar första steget och gör något så… Jag tror på förträffligtheten med cykelcross, säkerheten, atmosfären, publikvänligt… Så tills du skaffar en så är det kul att vi kan inspirera. Gör ni något däruppe sedan ska vi såklart försöka komma!

  Svara
 • Elna

  oktober 27, 2014 at 09:51

  För att inte tala om crossdrottningen Åsa Erlandsson – hennes inspirerande crossäventyr har fått mig att längta efter cross i flera år…trodde absolut jag skulle ha en sådan i år, men det får vänta liiiite till.

  Svara
 • Katja

  oktober 27, 2014 at 11:07

  1. Skaffa cross
  2. Kom förbi här och kör nån gg. Du/ni är alltid välkomna (övernattning mm finns).
  3. Träna "crossmässigt" med mtb (som t ex Elna gör) så blir det roligare när du väl skaffat cross 😀

  Svara
 • Anna Jansson

  oktober 27, 2014 at 15:52

  Tack Helena! Cross är mycket roligare än jag trodde, publikvänlig varvbana med gegga verkar vara the shit. Det borde ju köras året om egentligen….
  Själv blir jag otroligt sugen på fjälläventyr av att läsa din blogg!

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: