• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Norrländska mäterskapen i tempo och linje

Norrländska mäterskapen i tempo och linje

I min facebookfeed dök datum för Norrländska mästerskapen i tempo och linje upp. Helgen den 30-31/8 är det dags att göra upp för cyklisterna.

Tempot körs den 30/8 kommer att gå Brunflo, söder om Östersund och arrangeras av Tandsbyns IF cykel. Inbjudan hittar du här. Senaste anmälningsdag är den 25/8 sedan går det att anmäla sig fram till en timme före första start mot dubbel avgift.

31/8 går linjeloppet i Åre och värd står Åre Bergscyklister. Banan går mellan Åre och Duved med mål på Tott hotell. Inbjudan till det hittar du här! Som vid tempot är sista anmälningsdag den 25/8 och det går att anmäla sig en timme fram till första start mot dubbel avgift. Linjebanan finns även på Strava för den som är nyfiken och kanske vill öva lite.

Det är synd (eller kanske snarare tur) att jag inte har en tempohoj. Det suger nämligen lite lite tempotarmen. Linjehoj har jag ju men efter mitt tappra försök att köra tävling på jämthjulingen insåg jag att tävling på landsväg kanske är lite att ta vatten över huvudet.

Men du kan köra!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: