Nu är jag nöjd!

Jag har haft en sådan där helg som jag kommer att minnas länge. En helg som gav så mycket energi, så många skratt och riktigt bra cykling. Vi var ett stort gäng som åkte ned till Järvsö och körde utför i två dagar. Jag vågade lite mer än förra gången jag var där. Av misstag en svart led och många turer i den blåa Malin och röda En tuff brud. Skönt flow och lite mer luft under cykeln i Barbro och bara en go känsla i blåa Manolito. Järvsö är fint helt enkelt.

Delar av helgens gäng!

Jag åkte hem med en skön känsla i kroppen. En känsla av att jag faktiskt gjort allt det där jag velat i sommar. Jag har gjort det som gör mig glad. Jag har utvecklats och blivit modigare. Och jag har cyklat mig trött och mätt. Något jag inte trodde jag skulle säga.

Allra sista svängen på ett tag blev en tur till Brunflo nu i kväll. Magic Monday i skönt häng. Massor av stora och små cyklister och jag gav mig tusan på att inte hamna så långt efter i både hopplinjen och de andra lederna. Jag fick till några sådana där åk i hopplinjen när det känns som allt bara flyter. Mjukt och behagligt.

Nu ska jag ägna tid åt att tvätta skydd, serva mina cyklar och se framemot en ny vår och sommar med mycket bikepark och ett mål att kunna hoppa gaphopp. Det ska gå!

Men först duscha av mig. Försöka sova och inte vara allt för nervös för i morgon.

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: