• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Nytt poddavsnitt – om vad vi gjorde innan vi började cykla

Nytt poddavsnitt – om vad vi gjorde innan vi började cykla

Det här avsnittet av podden är ett svar på en lyssnarfråga vi fick tidigt. En fråga vi ville ägna ett helt avsnitt åt. Om vilka vi var innan vi började cykla, om hur mycket cyklingen har betytt för oss och var vi tror vi är om 15 år.

Vi pratar om ohälsosam styrketräning, om att festa mycket och om hur otroligt mycket cykel betyder för oss. På många olika plan. Om att vi har landat i något som får oss att må bra. Dessutom har vi båda två hittat kärleken via cyklingen och det är häftigt. Det är ett personligt prat den här gången och det är lite pirrigt att släppa det. Men inspelningen av podden väckte många tankar och jag skrev om det i ett tidigare inlägg i ”livet är här och nu”. 

Så varsegod, ett nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna och Helena. Och du, gilla oss gärna på Facebook och tipsa gärna podden vidare till de cykelintresserade vännerna du har!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: