• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Nytt poddavsnitt ute – våga misslyckas!

Nytt poddavsnitt ute – våga misslyckas!

Nu finns det femte avsnitett ute av Cykelpodd med Elna och Helena. Den här gången pratar vi om att man misslyckas i bland. Oavsett om man är van eller nybörjare och att det inte är så farligt. det händer alla någon gång och i efterhand ofta något man skratta åt. Jag berättar om hur det är att inte våga säga att tempot var lite högt och fick ta en nödgel när min cykelkompis åkte hem och som det visade sig vara detsamma för honom. Elna berättar hur det är att krascha fyra ramar bland annat. Så avslutar vi med att prata om våra mål inför sommaren!

Lite kuriosa; i ett avsnitt om misslyckanden så lyckades jag välja fel mikrofon vid inspelningen. Men efter mycket klurande så blev ljudet trots allt bra! Är det någon gång det ska gå lite fel är det i ett sånt avsnitt!

Podden finns som vanligt på cykelpodd.se samt där poddar finns och i din telefon!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: