Nytt poddavsnitt- vi pratar cyklar!

För ett tag sedan spelade jag och Elna in det femtonde avsnttet av cykelpodden. När vi ändå var i gång gjorde vi avsnitt 16 som kommer lite senare. Tänk ändå vad många gånger vi har surrat cykel nu. Vi trodde frånb örjan att vi kanske skulle få till 10 avsnitt. Det kändes som ett rimligt mål med tanke på att vi sitter så långt i från varandra och båda arbetar på sidan om. För det tar tid att spela in, klippa och publicera. men det är tid som är värd att lägga. Dels för att det är oerhört roligt att prata om det vi brinner för och dels för att vi får sådan fin respons på det arbete vi lägger ned. Det är ju för er som vi gör det. 

I avsnitt 15 avhandlar vi en lyssnarfråga. Vi pratar om de cyklar vi har haft under åren och det blev en hel del insåg vi under inspelningen. Från den där första cykeln till de vi kör nu. Från barends, 26:or och frågan vad tusan man skulle med carbon till. Vi konstaterar också att det faktiskt inte spelar så stor roll på hur bra cykel man har trots allt. Man lär sig och blir bra på det man har att tillgå. 

Min första cykel då? jag har letat febrilt bland bilderna i bloggarkivet men fann den inte. Men den finns och några till finns i inlägget från 2014 där jag gick igenom mina cyklar- från Scotten anno 93 till Fujin som jag var så nöjd med samma år som inlägget kom ut. 

Podden finns som vanligt på cykelpodd.se och här kan du lyssna direkt. 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: