Nytt poddavsnitt!

I dag släppte jag och Elna det 24:e avsnittet av Cykelpodden. Avsnitten kommer när det passar livet helt enkelt. I förra veckan kopplade vi upp oss via Skype och surrade i kapp. Om att få tycka lite synd om sig själv, om att det är jobbigt med ofrivillig vila och förkylningar. Vi pratade om cykelvasa och Offroad Finnmark. Om hur säsongen sett ut nu mot hösten.

Tiden rann i väg så som den brukar när vi kopplar upp oss. Jag hade längtat efter att få podda. Det ger mig så mycket positiv energi och jag blir glad efteråt. Surra cykel kan vara det bästa som finns!

Hursom här finns Elnas racereport om Cykelvasan om du vill läsa och min från Offroad Finnmark hittar du här.

Podden finns på cykelpodd.se eller så lyssnar du via mobilen eller direkt här.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

 • Lena Indahl Jonsson

  oktober 1, 2019 at 10:01

  Hej
  Men vad roligt det var att höra era ljuva stämmor och framför allt skrattet och fnisset. Mitt i allt elände och misär, så kommer era skratt naturligt och från hjärtat. Du har väl skygglapparna på idag, för jag antar att dina ögon absolut inte vill se att det kräksnöar. Jag säger det igen, du är grym Helena och den som aldrig varit svag, vet heller inte vad det är att vara stark!

  Kram Lena

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: