ÖSK DH-bana


Hasse och jag åkte ju upp till ÖSK för att spana in DH-banan som skulle finnas där. Lite oväntat eftersom det inte direkt är något berg i skidspårsområdet. Men förväntningarna var stora. Här skulle det lekas!

Men i bland ser det bättre ut vad det är tyvärr. Det var en lite småstökig stig utför som vi sedan inte visste var den tog vägen. En trevlig stig men kanske inte riktigt vad jag hade tänkt. En gång i tiden var den säkert jättebra. Nu åker nog det sällan många cyklister där, det springs nog mer.

Vi snurrade runt en stund innan vi rullade mot arenan och över Tallbacken. Även om DH-banan var en liten besvikelse så fick vi en fin kväll. Älska hösten helt enkelt. Speciellt när det funkar ned kort kort.


Vi rullade förbi stället med stans bästa godis. Fredagsmys helt enkelt. Lite häng i soffan och uppladdning inför i morgon.


Vi åker ju nämligen till Vålådalen i morgon för propagandacykling. Jag längtar.

Trevlig fredagskväll!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: