Penny in your pants

Det är mycket rumsrenare än vad överskriften kan tolkas som. Jag lovar!

Jag trampar ju lite damtralla i jobbet. Mellan hembesöken och kontoret är det smidigt att ta hojjen. Nu när sommaren är här är det rätt luftigt med klänning. Men klänning och cykel funkar liksom inte så bra. I dag åkte jag omkring och visade troskanten för halva stan. Dessutom flashade jag en skojig cykelbränna fast det gör jag ju nästan jämt ändå. Frågade på sociala medier hur tusan gör alla som så fint glider fram i fladdrigt tyg.  Katja föreslog strumpbyxor eller trosor med längre ben. Inte dumt.

Med rumpan bar men täckta knän.

Anna bad mig googla Penny in your pants. Men titta så fräsigt! Kjolar för cykel. Ingen fara att man blottar ändalykten. Tänk vad mycket skojigt det finns i cykelvärlden och människor som tänker till. Nu föredrar jag ändock hederliga bibs på cykeln och med den korta sommaren vi har i Jämtlandet känns det lite onödigt. Men en rolig grej är det allt!

Fräsig rumpräddare
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: