Petters roliga DH

God kväll! 

Jag har cyklat lite i dag. Ovanligt va? Det var betoning på just lite i dag. Ben och kropp känns lite trött efter gårdagens Happymorningride. Dessutom har jag träningsvärk efter torsdagens pulspass som bestod av lite för många burpees och utfall. 

Vi hade planerat en fika på Åtgården och jag tänkte att det kunde vara fint att cykla till Vemdalen via Klockarfjället och åka med Hasse hem sedan. Han stackarn är förkyld. 

Jag ville så gärna sprätta lite på favoritstigen här. ”Petters roliga DH” En stig vi upptäckte i somras och som bjuder på riktigt mycket cykelglädje och skön utförsåkning. Lite småstökig i bland och mynnar ut på en bredare överväxt körväg till den tar slut på grusvägen ned till Ol Måns i Vemdalen. 

Den är lika fin att cykla uppför också  vilket vi gjorde sist vi var där. Kanske mest för att få cykla den igen. 

Jag hade bestämt att jag inte skulle småbromsa i onödan i dag och se om jag kunde få bättre flyt på stigen. 

Det gick bra. Jag var lite snabbare idag. 

Arkivbild från i somras. Här är det slätt, annars lite småstökigt och roligt.

 
 

Nästan 2 km cykeleuofori

 

Kartan till stigen finns här

Som sagt blev det en kort tur idag. 20,7 km i fint höstväder. Strålande solsken och en temp på 5-6 grader bet faktiskt lite i kinderna när jag åkte grusväg och asfalt. Det var en bra dag att testa vintercykelkläder som jag fick hem i ett paket från Craft. Det kommer ett inlägg med både ris och ros om deras tjejspecifika serie Belle i morgon.  

Har jag sagt att jag gillar att cykla?

 

Jo fikat var som vanligt gott på Åtgården! Även efter bara lite över en timmes cyklande. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: