• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Pigg morgoncykling och helgens äventyr

Pigg morgoncykling och helgens äventyr

Vi börjar med morgonen. Den som startade vid kvart över fem när klockan ringde. Jag hade inte sovit mer än fyra timmar och var ganska förvirrad och förstod inte riktigt varför jag var uppe.

När jag kvicknat till var jag snabb att byta om och rulla ned till Hotell Östersund. Äntligen fredagscykling och äntligen på en cykel som rullade lätt. Trots ett hårt zwiftpass i går var jag pigg och stark och kunde hänga med. En helt annan känsla än förra fredagen.

Eftersom tour of Watopia rullar på bytte jag om strax före fem i eftermiddags och körde den sinnessjukt jobbiga three sisters. 3 rejäla klättringar och benen gav upp efter 35 km. Tog mig i mål efter 1 timme och 37 minuter och låg en stund på golvet för att få världen att sluta snurra. Kände mig nöjd efter en riktigt bra träningsvecka. För den är slut idag.

Vi ska nämligen ut på ett riktigt äventyr i morgon.

Vi ska gå på tur från Kolåsen och mot Skäckerfjällen. En tvådagars utflykt med vintertältning. Sandra och Robin skickade över en exemplarisk packlista och bidrar med saker vi inte har. De är vana fjällguider vilket gör mig lite lugnare. För jag är faktiskt väldigt nervös. För att frysa, för dåligt väder, för laviner och björnar. De har nämligen vaknat nu. Men jag måste utmana mig och äntligen blir det av det som vi pratat om så länge.

Så nu packas det, vi ska handla mat och sju i morgonbitti åker vi. En hel helg till fjälls och långt från vad uppkoppling heter. Skönt!

Ha en fin helg!

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: